Eric Rådstam – Fotograf i Uppsala » Fotograf Eric Rådstam med inriktning bröllop och porträtt

Måne

 

Precis som många andra ställde jag klockan igår morse och tänkte att jag skulle fota blodmånen. Jag hade gjort i ordning kameran och tagit fram stativet osv. När jag vaknade och tittade ut så såg det misstänkt mulet ut. Jag kunde inte se månen alls, men jag gick ut ändå för att kolla, kanske skulle det hinna klarna upp lite. Tyvärr så gjorde det inte det så det blev inga bilder för alls! Jag kunde inte ens se en antydan till måne så det var bara att gå in igen och somna om.

Den här morgonen var det såklart helt klar himmel när jag gick upp så jag fotade den vanliga månen istället. Det blev helt okej, men jag skulle ha haft ett annat objektiv. Mitt 70-200 räcker inte till riktigt så bilden är kraftigt beskuren för att komma nära.

_F3A8836_moonPIN

Share:|Facebook|Twitter|Pinterest|Google+

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*